Thursday, 5 May 2011

Jalan-jalan di Sipitang

Dua bulan lepas saya berkesempatan meronda ke Sipitang,Sabah.Seronok jugak melawat tempat orang ni.Anak-anak nampak boring je sebab duduk dalam kereta je selama 3jam lebih.Kebetulan tiba disana terserempak pulak dengan staf hubby.Punyalah ramai kaum kerabat dia.Ingatkan tak nak la join diorang,tapi bila dah ajak kami pun join la sekali.Gerai2 disini kebanyakannya menghidangkan sate dan kepak ayam bakar.Orang sini sebut sayap ayam.Punyalah banyak diorang oder ,sampai dah tak larat nak makan.Apa-apapun sate Semenanjung gak yang saya teringat.Apatah lagi sate Hj Samuri.Sedapnya tak terkata....

3 comments:

  1. salam perkenalan dr mr.mama....
    sama la kita..hehehe...perantauan la katakan..
    mr.mama n family dah dekat 3 tahun kat K.K ni.
    tq follow mr.mama...follow u back :)

    ReplyDelete
  2. salam mr.mama.selamat berkenalan...asal dari mana ni?

    ReplyDelete